Wordpress hosting
WEBHOSTING V/A € 1,00
WORDPRESS-2-GO
VOOR € 4,95

Waarom is 1Eurohosting een sterke Wordpress hosting provider?

Wordpress webhosting

Eén van de meest populaire en krachtige Content Management Systemen op het internet vandaag de dag is WordPress en is veel meer dan alleen een blogging platform. Met deze veelzijdige toepassing kunt u diverse soorten websites bouwen en is zeer flexibel met add-ons, plug-ins en widgets.
Al onze webhosting pakketten ondersteunen Wordpress 100%.

Wordpress Hosting

Het bouwen van een website met een Content Management Systeem (CMS) is een steeds populairder optie om een veelzijdige professionele website online te zetten zonder technische kennis. En één van de meest krachtige en bekende CMS-applicaties van vandaag is WordPress.

WordPress is, net als zijn vele CMS concurrenten, op basis van sjablonen (templates). U kiest gewoon een thema dat u wilt, past het aan, en voila, u bent up and running. Met een breed scala van plug-ins, add-ons, thema's en widgets om maatwerk te bieden, kunt u WordPress gebruiken voor zowat elke soort website. Deze veelzijdige software wordt gebruikt door miljoenen e-commerce sites, social communities, blogs en corporate websites over de hele wereld om professionele websites te creëren.

De applicatie is beschikbaar als een gratis download van Wordpress.org of als een ONE-CLICK installatie via het Control Panel. Via het Control Panel is Wordpress binnen enkele klikken en minuten geïnstalleerd.

De WordPress applicatie is gratis en kost dus niets extra anders dan uw maandelijkse hosting (tenzij u aangepaste thema's, premium plug-ins, enz. online koopt bij derden). Als u een website bouwt in Wordpress met een grote fotogalerij, veel media-bestanden die je deelt of grote databases voor e-commerce, kies dan het juiste hosting pakket. Wordpress werkt al uitstekend met ons Budget Hosting Account.

Wordpress-2-Go

Naast het zelf installeren van Wordpress in één van onze hosting pakketten, kunt u ook kiezen voor een kant en klare oplossing. 1Eurohosting neemt u daarbij de installatie en beveiligingen uit handen.

Lees er meer over bij Wordpress-2-Go.

Voorbeelden van Wordpress

Er zijn vele duizenden (gratis) templates voorhanden om een professionele website te bouwen.

Is uw domeinnaam nog vrij?

Vul de gewenste domeinnaam in