SSL INFORMATIE

SSL-certificaten

SSL certificaten

SSL-certificaten zijn er in veel soorten en maten. Om u te helpen de juiste keuze te maken, zijn de certificaten op soort gesorteerd, zodat u snel het juiste certificaat kunt vinden. (Meer informatie over SSL)

Maakt u gebruik van onze webhosting dan kunt u naast een SSL-Certificaat ook een eigen uniek IP-Adres bestellen. Dit is alleen noodzakelijk als bijv. een payment provider (betaling afhandelingen) hier om verzoekt.

Alle genoemde tarieven zijn INCLUSIEF installatie in uw hosting account en website. U hoeft dus geen technische kennis te hebben. Het meest verkochte certificaat is het Essential SSL Certificaat van Comodo.

Organization validation (OV)

Geschikt voor elke website welke bezocht wordt door een extern publiek, maar waar geen financiële en/of vertrouwelijke data behandeld worden. Te denken valt aan informatieve websites, forums of een website waar de klant een contactformulier invult.

Validatieproces: Whois, KvK

SSL Certificaten 1Eurohosting

InstantSSL

€ 45,00 per jaar

Bestel

SSL Certificaten 1Eurohosting

InstantSSL Pro

€ 53,00 per jaar

Bestel

SSL Certificaten 1Eurohosting

PremiumSSL

€ 89,00 per jaar

Bestel

Extended validation (EV)

Hoogste level van valideren en geeft de bezoeker 100% garantie dat hij/zij op de juiste website zit welke optimaal beveiligd is. Nodig wanneer er via de website gevoelige informatie wordt verstuurd zoals betaalgegevens. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een webwinkel. Waarneembaar via groene adresbalk.

Validatieproces: Whois, KvK, telefoongesprek met bedrijf ter controle of degene die het aangevraagd heeft hiertoe gerechtigd is.

SSL Certificaat 1Eurohosting

EV SSL

€ 129,00 per jaar

Bestel

* De aanbiedingsprijzen zijn alleen geldig voor het eerste jaar. Daarna geleden de normale prijzen.