Nieuwsberichten

1Eurohosting en Vimexx slaan de handen ineen!

1Eurohosting en Vimexx slaan de handen ineen!

29 Maart 2021

Sinds 1999 werkt het team van 1Eurohosting elke dag met veel enthousiasme aan de ultieme klantbeleving. De afgelopen jaren hebben wij ons continu ingespannen om nieuwe functionaliteit toe te voegen, de stabiliteit van onze diensten te verhogen en daarbij de prijs laag te houden.

Om dit ook in de toekomst te blijven waarborgen, is besloten om onze krachten te bundelen met het team van Vimexx en vanuit daar de aankomende jaren verder te groeien.

Vimexx is een super gemotiveerd team met mensen dat elke dag voor jou bezig is om jou de beste online performance, stabiliteit en innovaties te bieden op het internet vlak.

Ze werken met de nieuwste apparatuur, onderhouden een volledig eigen netwerk en hebben meerdere prijzen voor de beste webhoster van Nederland en Belgie gewonnen de afgelopen jaren!

Binnenkort zullen we een e-mail sturen met een specifieke migratie datum. Vanaf deze datum zal 1Eurohosting volledig geintegreerd worden binnende dienstverlening van Vimexx. Zowel technisch als ook administratief zal Vimexx vanaf dit punt het aanspreekpunt worden.

Effectief betekent dit dat wij jouw relatiekaart, webhostingpakket en domeinnaam overdragen aan Vimexx. Het 1Eurohosting klantenpaneel zal wijzigen naar dat van Vimexx en alle diensten zullen in een vooraf aangekondigd migratiemoment verplaatst worden naar het netwerk van Vimexx.

De omzetting heeft geen invloed op de technische werking van uw websites of e-mail,deze zal ongewijzigd beschikbaar blijven, alleen de support kanalen en het klantenportaal wijzigen naar:

  • De vimexx livechat (https://www.vimexx.nl/livechat)
  • Email te bereiken op support@vimexx.nl
  • Ticket systeem, te bereiken op https://www.vimexx.nl/help

Wanneer?

Zeer binnenkort zullen we, zodra de specifieke datum bekend is, een e-mail sturen waarin we uitleggen wanneer we jouw diensten zullen migreren. Hier leggen we ook de te nemen stappen uit zodat duidelijk is wanneer wat verhuisd zal worden en waar je vanaf dat moment terecht kunt.


1Eurohosting bundelt krachten met Vimexx

1Eurohosting bundelt krachten met Vimexx

22 Januari 2021

Vanaf vandaag kunnen wij met trots melden dat wij onze digitale krachten hebben gebundeld met Vimexx.
Door het delen van onze kennis en ervaring kunnen we u in de toekomst nog beter van dienst zijn.

Dankzij de samenwerking kunnen we namelijk met een groter team van specialisten werken aan het verder verbeteren van onze producten en diensten. Hoewel het team groter wordt, blijven de gezichten voor u bekend.

We staan zoals altijd voor u klaar, dus mocht u meer willen weten of vragen hebben dan kunt u ons bereiken via onze contact pagina.