Migratie 1Eurohosting -> Vimexx

Migratie 1Eurohosting -> Vimexx

In de nacht van 20 op 21 april 2021 tussen 21:00 uur en 07:00 uur zal er een migratie plaats vinden naar de nieuwe serveromgeving van Vimexx.
Dit betekent ook dat jouw websites voorzien worden van een nieuw IPv4 en een IPv6 adres die je via deze pagina kunt opvragen.

Alle domeinen die naar onze eigen nameservers verwijzen, zullen automatisch voorzien worden van het nieuwe IP adres van de nieuwe server. Je hoeft dan zelf NIETS te doen.

LET OP! Mocht je jouw domeinnaam niet via onze nameservers maar via de DNS A records gekoppeld hebben, dan is het voor jou wel belangrijk om de IP's handmatig te wijzigen. Dit doe je dan bij de registrar van je domeinnaam of bij de partij waar je de DNS beheert (bijv. Cloudflare).

Voor vragen of opmerkingen kan je altijd contact met ons opnemen via onze support op https://vimexx.nl/help


Vul de domeinnaam in van jouw webhosting account bij 1Eurohosting

De domeinnaam behorende bij jouw webhosting account

Tips

Heb je zowel de domeinnaam als de webhosting bij ons ondergebracht dan gaat de omzetting van het ip-adres automatisch en hoeft je zelf geen aanpassingen te maken.

Maak je gebruik van nameservers van derden, zoals bijvoorbeeld de provider waar je de domeinnaam hebt geregistreerd of Cloudflare, dan dient je wel het ip-adres aan te passen in de betreffende nameservers.